Активности за младе

ПРЕЗЕНТАЦИЈА КАРТИЦЕ ЕУРО < 26

У студентском дому "Др. Зоран Ђинђић", у среду 17. новембра, одржана је презентација европских картица за младе "ИСИЦ" и "ЕУРО<26".

Европска картица за младе "Еуро < 26" намењена је свим европљанима до 30. године старости и омогућује остваривање многих попуста, како у читавој Европи, тако и у Србији.

Презентација је окупила средњошколце, студенте и представнике неколико удружења грађана, вољних да чују нешто више о могућностима преузимања представљених картица, њиховој цени и попустима који се помоћу ових картица остварују у бројним институцијама (попусти се односе на путне карте, књижаре, стоматолошке ординације, пицерије, позоришта, музеје, разне бутике итд).

У Сомбору је слабо развијена мрежа попуста за ове две картице те су учесници презентације изразили жељу да помогну у ширењу мреже попуста у Сомбору и места на којима се млади могу информисати о картицама и преузети их. У сарадњи са заинтересованим партнерима из Сомбора, Канцеларија за младе ће у наредном периоду покушати да допринесе развијању мреже попуста за картице, као и  информисању младих о њима.

Проблем са употребом картице представља недовољна информисаност младих о могућностима које "Еуро 26" и "Исиц" пружају свим младим особама у градовима Европе - напоменула је промотерка, истичући да је важно бити добро информисан о могућностима које картица пружа.

У овом тренутку, картицу "Еуро < 26" у Сомбору се може наручити и преузети у Т.А "Елитте Тоурс" у улици Др. Ђорђа Лазића 4.

Презентацију европске картице у Сомбору организовала је Канцеларија за младе Града Сомбора.

Више информација о картицама можете пронаћи на www.gpa.rs

Датум последње измене: 05.12.2019

Трг цара Уроша 1, 25000 Сомбор, тел: 025/468-111, факс: 025/468-116 | Емаил: info@sombor.rs